Langøya

kr 795
Trygg betaling med
Image
Disse brillene kombinerer polariserte glass,  en stilig, moderne metallramme, og håndlaget stenger av tre. Polariserte glass gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster. Bare ett av de mange kvalitetsproduktene i vårt sortiment - anbefales på det varmeste!

Varekode: 

 
Enkel bytte og retur
Det er ikke lett å vite om solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Spesifikasjoner


  Polariserte glass
  UV 400 beskyttet
  CE godkjent CAT 3
  Glass: Triacetat
  Justerbar neseputer

  Størrelse


  Image
  140 mm
  Image
  150 mm
  Image
  20 mm
  Image
  45 mm
  55 mm

  Beskrivelse

  Disse brillene kombinerer en metallramme i moderne-stil med håndlaget stenger av tre. Tilgjengelig med ramme i gunmetal og valnøttstenger eller med sølvmetallramme og bøktre stenger. Polariserte glass gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster.

  Solbriller foto

  Polariserte glass og justerbare nesepute

  Polariserte glass gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster og hindrer blendende reflekser. Fjærhengsler og justerbare neseputer gir en komfortabel passform.
  Solbriller foto

  Brilleetui

  Sammenleggbart brilleetui med magnetisk lås, mikropose, og linse rengjøringsklut er inkludert.
  Advarsel. Må ikke brukes til å se rett på solen. Rengjøres med en myk, tørr og lofri klut. Gir ikke beskyttelse mot kunstige lyskilder, f.eks. solsenger. Kan ikke brukes som øyevern mot mekanisk støtfare. Egner seg ikke til kjøring i skumring eller om natten. Oppbevares tørt og mørkt.

  Lignende produkter

  Kvalitets-
  produkter

  Solbrillene våre er håndlagde med komponenter av høy kvalitet. Polariserte linser tar bort gjenskinn, fjærhengsler gir en behagelig passform, og trerammer/-stenger gir et stilig utseende.

  100% fornøyd
  garanti

  Det er ikke lett å vite hvordan solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, hjelper vi deg med å bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Rask
  levering

  Siden vi har varene på lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Våre bestillinger sendes direkte fra Flekkerøy, ved Kristiansand. Leveranser kommer vanligvis innen 2-3 virkedager.