Oksøy

kr 1195
Trygg betaling med
Image
Toppmodellen Oksøy - premium solbriller som må oppleves, håndlaget i laminert valnøtt. Disse er en favoritt blant våre kunder. Stilige solbriller i klassisk "Wayfarer" -stil.

Varekode: 

 
Enkel bytte og retur
Det er ikke lett å vite om solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Spesifikasjoner


  Polariserte glass
  UV 400 beskyttet
  CE godkjent CAT 3
  Vekt 34 gram
  Glass: Triacetat

  Størrelse


  Image
  145 mm
  Image
  154 mm
  Image
  20 mm
  Image
  43 mm
  54 mm

  Beskrivelse

  Stilige solbriller i “Wayfarer” stil – en tidløs klassiker. Innfatning er håndlaget av 100% laminert valnøtt og bøktre. Disse brillene er en av våre toppmodeller og virkelig et kunstverk som bare må oppleves. Med polariserte glass og fjærhengsler gir disse en behagelig passform.

  Disse er en favoritt blant våre kunder. De passer til de fleste og ser fine ut både på menn og kvinner.

  Passform og størrelse

  Disse solbrillene er middels store og har en behagelig passform. Passer for de fleste, med mellomstore hoder, og opp til de som er på den store siden.

  Ta kontakt hvis du har problemer med størrelse eller passform, så hjelper vi deg å bytte.

  Solbriller foto

  Laminert tre og polariserte glass

  Håndlaget av laminert valnøtt og med polariserte glass som gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster og hindrer blendende reflekser.
  Solbriller foto

  Fjærhengsler for komfort

  Høykvalitets fjærhengsler gir en komfortabel passform for de fleste.
  Solbriller foto

  Brilleetui

  Sammenleggbart brilleetui med magnetisk lås, mikropose, og linse rengjøringsklut er inkludert.
  Advarsel. Må ikke brukes til å se rett på solen. Rengjøres med en myk, tørr og lofri klut. Gir ikke beskyttelse mot kunstige lyskilder, f.eks. solsenger. Kan ikke brukes som øyevern mot mekanisk støtfare. Egner seg ikke til kjøring i skumring eller om natten. Oppbevares tørt og mørkt.

  Lignende produkter

  Kvalitets-
  produkter

  Solbrillene våre er håndlagde med komponenter av høy kvalitet. Polariserte linser tar bort gjenskinn, fjærhengsler gir en behagelig passform, og trerammer/-stenger gir et stilig utseende.

  100% fornøyd
  garanti

  Det er ikke lett å vite hvordan solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, hjelper vi deg med å bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Rask
  levering

  Siden vi har varene på lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Våre bestillinger sendes direkte fra Flekkerøy, ved Kristiansand. Leveranser kommer vanligvis innen 2-3 virkedager.