Om oss

Med utgangspunkt i en av de fineste skjærgårdsperlene som finnes

Skogg® er en voksende bedrift plassert på idylliske Flekkerøy, ei øy helt sørvest i Kristiansand. Omgitt av hav, svaberg og strender er vi alltid på utkikk etter nye produkter som kan hjelpe deg som vil nyte naturopplevelsene.

Vi liker tre. Og vi liker ting som er laget av tre (spesielt solbriller). Og vi liker folk som lager ting av tre!

Merket Skogg® er registrert i Norge og eies av Skogg Scandinavia AS. Selskapet er registrert i Foretaksregisteret, Merverdiavgiftsregisteret og Enhetsregisteret. Organisasjonsnummer er: 927 985 381 MVA


Kvalitets­produkter som gir glede

Vi leverer produkter som er utviklet for livet utendørs. Vi gjør dette for at kundene våre skal få mest mulig ut av tiden de bruker på å forfølge lidenskapene sine. Hos oss finner du kvalitets produkter i hele sortimentet, og dyktige ansatte som står på for at du skal få den beste opplevelsen når du kjøper fra oss.

Hvis du opplever problemer relatert til produktene våre, vennligst ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan. Vi vil at du skal være fornøyd med kjøpet ditt!

100% fornøydgaranti

Varer kan byttes til annen størrelse/farge innen samme modell, eller en annen modell innen samme varegruppe. Ta kontakt med oss så kan vi fikse det hele for deg.

Gjennomtenkt kvalitet

Vi ønsker at produktene våre skal lages med omtanke og oppmerksomhet på detaljer. Å finne løsninger som gir optimal ytelse til glede for våre kunder.

Tilbakemeldinger

Vi trenger din hjelp! Vi er et selskap i vekst som leter etter måter vi kan forbedre oss på. Gi oss tilbakemelding når du er fornøyd, og også når du tror vi kan gjøre det bedre.

Rask levering - over hele landet

Siden vi har varene på vårt lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Du kan også selv hente varene hos oss på Flekkerøy.

Bærekraft

Ved å lage produkter til høye kvalitetsstandarder som er bygget for å vare, kan vi bevare miljøet og gå mot fortidens kastekultur.

Øye for andre

Skogg støtter arbeidet til YWAM Medical Ships, som leverer helsetjenester til isolerte samfunn i Papua Ny-Guinea. Her utføres blant annet livsforvandlende øyeoparasjoner for mennesker i alle aldre, som ellers aldri ville fått denne type helsehjelp.

Ved å kjøpe en Skogg solbrille er du med på å utgjøre en forskjell for andre.
www.ywamships.no

Image
Image

Som sett på

The New York Times
Time Magazine
Tech Crunch
Fast Company
Business Insider
Interior Design