På salg!

Andås

kr 345
Trygg betaling med
Image
La deg forføre av vår kolleksjon av tidløse solbriller laget av tre. Med polariserte glass får du enestående klarhet og redusert blending. Perfekt for å beskytte øynene dine med stil. Kjøp nå og tilføy et snev av eleganse til antrekket ditt!

Varekode: 

 
Enkel bytte og retur
Det er ikke lett å vite om solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Spesifikasjoner


  Polariserte glass
  UV 400 beskyttet
  CE godkjent CAT 3
  Vekt 31 gram
  Glass: Triacetat

  Størrelse


  Image
  147 mm
  Image
  153 mm
  Image
  20 mm
  Image
  43 mm
  52 mm

  Beskrivelse

  Disse stilige brillene er en tidløs klassiker. Siden solbrillene i “Wayfarer” -stil ble utgitt på midten av 1950 -tallet, har de blitt et “must have” -element. Alle solbriller- og motehus har produsert sin egen versjon, og disse moteikonene har blitt sett på ansiktene til alle, fra Hollywood -stjerner til amerikanske presidenter. Nå har Skogg vår egen modell med en ny vri – acetatrammer kombinert med håndlagde trestenger i en rekke farger.

  Med polariserte glass og fjærhengsler gir disse en behagelig og stabil passform. Disse vil se flotte ut enten du ligger på stranden eller nyter en langrennstur i påsken.

  Passform og størrelse

  Disse solbrillene er middels store og har en fast, men behagelig passform. Passer for voksne med små/mellomstore hoder og opp til de som er på den store siden - for de av oss med ekstra store hoder blir disse nok for stramme.

  På grunn av de fjærbelastede hengslene vil du oppdage at disse sitter godt på plass selv under ganske intens aktivitet. Så selv om de ikke er "raske briller", vil de absolutt kunne holde tritt med deg!

  Ta kontakt hvis du har problemer med størrelse eller passform, så hjelper vi deg å bytte.

  Solbriller foto

  Polariserte glass og stenger av tre

  Polariserte glass gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster og hindrer blendende reflekser.
  Solbriller foto

  Fjærhengsler

  Høykvalitets fjærhengsler gir en komfortabel passform for de fleste. Disse solbrillene sitter godt på plass slik at de lett kan brukes til aktiviteter som ski, sykling osv.
  Solbriller foto

  Brilleetui

  Sammenleggbart brilleetui med magnetisk lås, mikropose, og linse rengjøringsklut er inkludert.
  Advarsel. Må ikke brukes til å se rett på solen. Rengjøres med en myk, tørr og lofri klut. Gir ikke beskyttelse mot kunstige lyskilder, f.eks. solsenger. Kan ikke brukes som øyevern mot mekanisk støtfare. Egner seg ikke til kjøring i skumring eller om natten. Oppbevares tørt og mørkt.

  Lignende produkter

  Salg
  Featured image for “Berge”
  kr 695 
  kr 495

  Berge

  Salg
  Featured image for “Langøya”
  kr 695 
  kr 495

  Langøya

  Salg
  Featured image for “Oksøy”
  kr 695 
  kr 395

  Oksøy

  Kvalitets-
  produkter

  Solbrillene våre er håndlagde med komponenter av høy kvalitet. Polariserte linser tar bort gjenskinn, fjærhengsler gir en behagelig passform, og trerammer/-stenger gir et stilig utseende.

  100% fornøyd
  garanti

  Det er ikke lett å vite hvordan solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, hjelper vi deg med å bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Rask
  levering

  Siden vi har varene på lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Våre bestillinger sendes direkte fra Flekkerøy, ved Kristiansand. Leveranser kommer vanligvis innen 2-3 virkedager.
  Bildene ble tatt med hjelp av fotografen Desired Focus Photography - Columbus, USA / Flekkerøy, Norge.