Berge

kr 795
Trygg betaling med
Image
Pilotbriller går aldri av moten, og disse er klassikere. Med en ny tolkning i tre, polariserte glass og fjærhengsler, gir disse en behagelig og stilig passform.

Varekode: 

 
Enkel bytte og retur
Det er ikke lett å vite om solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Spesifikasjoner


  Polariserte glass
  UV 400 beskyttet
  CE godkjent CAT 3
  Vekt 22 gram
  Glass: Triacetat
  Justerbar neseputer

  Størrelse


  Image
  146 mm
  Image
  140 mm
  Image
  20 mm
  Image
  48 mm
  54 mm

  Beskrivelse

  Pilotbriller går aldri av moten, og disse er klassikere med en ny tolkning i tre. Polariserte glass og fjærhengsler gir disse en behagelig passform og utsikt.

  “Aviators” ble opprinnelig utviklet på 1930 -tallet og ble ekstremt populære på 60- og 70 -tallet, og trenger vi å nevne “Top Gun” på 80 -tallet? Vi fortsetter historien om dette klassiske stykket solbrillehistorie med “Berge”.

  Solbriller foto

  Polariserte glass og fjærhengsler

  Polariserte glass gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster og hindrer blendende reflekser. Høykvalitets fjærhengsler gir en komfortabel passform for de fleste.
  Solbriller foto

  Brilleetui

  Sammenleggbart brilleetui med magnetisk lås, mikropose, og linse rengjøringsklut er inkludert.
  Advarsel. Må ikke brukes til å se rett på solen. Rengjøres med en myk, tørr og lofri klut. Gir ikke beskyttelse mot kunstige lyskilder, f.eks. solsenger. Kan ikke brukes som øyevern mot mekanisk støtfare. Egner seg ikke til kjøring i skumring eller om natten. Oppbevares tørt og mørkt.

  Lignende produkter

  Kvalitets-
  produkter

  Solbrillene våre er håndlagde med komponenter av høy kvalitet. Polariserte linser tar bort gjenskinn, fjærhengsler gir en behagelig passform, og trerammer/-stenger gir et stilig utseende.

  100% fornøyd
  garanti

  Det er ikke lett å vite hvordan solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, hjelper vi deg med å bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Rask
  levering

  Siden vi har varene på lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Våre bestillinger sendes direkte fra Flekkerøy, ved Kristiansand. Leveranser kommer vanligvis innen 2-3 virkedager.