Utsolgt

Waverider

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Trygg betaling med
Image
Perfekt for vannscooterkjøring, fiske, seiling, kajakk og mer. Waverider er laget av superlett TR90-materiale og er lette nok til at de flyter i vannet. De har klart og skarpt polariserte glass med full UV400-beskyttelse.

Varekode: 

 
Enkel bytte og retur
Det er ikke lett å vite om solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Spesifikasjoner


  Polariserte glass
  UV 400 beskyttet
  CE godkjent CAT 3
  Vekt 23 gram
  Glass: Triacetat

  Størrelse


  Image
  134 mm
  Image
  160 mm
  Image
  17 mm
  Image
  39 mm
  53 mm

  Beskrivelse

  Perfekt for vannscooterkjøring, fiske, seiling, kajakk og mer. Waverider har klart og skarpt polariserte glass med full UV400-beskyttelse som gir bedre kontrast og detaljer for en optimalisert opplevelse, og gjøre at du ser bedre det som er under vannets overflate. Innfatningsmateriale er superlett og støtsikker TR90 som er lette nok til at de flyter i vannet.

  Passer perfekt til aktiviteter på vannet men også til andre aktiviteter som sport, jakt og fritid.

  Solbriller foto

  Solbriller som flyter

  Ikke bekymr deg for å miste solbrillene når du er ute på vannet. Perfekt for vannscooterkjøring, fiske, seiling, kajakk og mer.
  Solbriller foto

  Polariserte glass

  Polariserte glass gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster og hindrer blendende reflekser.
  Solbriller foto

  Brilleetui

  Sammenleggbart brilleetui med magnetisk lås, mikropose, og linse rengjøringsklut er inkludert.
  Advarsel. Må ikke brukes til å se rett på solen. Rengjøres med en myk, tørr og lofri klut. Gir ikke beskyttelse mot kunstige lyskilder, f.eks. solsenger. Kan ikke brukes som øyevern mot mekanisk støtfare. Egner seg ikke til kjøring i skumring eller om natten. Oppbevares tørt og mørkt.

  Lignende produkter

  Salg
  Featured image for “Andås”
  kr 595 
  kr 440

  Andås

  Salg
  Featured image for “Skålevik”
  kr 895 
  kr 395

  Skålevik

  Kvalitets-
  produkter

  Solbrillene våre er håndlagde med komponenter av høy kvalitet. Polariserte linser tar bort gjenskinn, fjærhengsler gir en behagelig passform, og trerammer/-stenger gir et stilig utseende.

  100% fornøyd
  garanti

  Det er ikke lett å vite hvordan solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, hjelper vi deg med å bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Rask
  levering

  Siden vi har varene på lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Våre bestillinger sendes direkte fra Flekkerøy, ved Kristiansand. Leveranser kommer vanligvis innen 2-3 virkedager.
  Bildene ble tatt med hjelp av fotografen Desired Focus Photography - Columbus, USA / Flekkerøy, Norge.