Lindebø

kr 695
Trygg betaling med
Image
Disse elegante solbrillene er en tidløs klassiker. Tilgjengelige med skilpaddemønstret innfatning og bambusstenger, eller med svart innfatning og mørke trestenger.

Varekode: 

 
Enkel bytte og retur
Det er ikke lett å vite om solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Spesifikasjoner


  Polariserte glass
  UV 400 beskyttet
  CE godkjent CAT 3
  Vekt 29 gram
  Glass: Triacetat

  Størrelse


  Image
  143 mm
  Image
  149 mm
  Image
  20 mm
  Image
  45 mm
  50 mm

  Beskrivelse

  Med disse brillene trenger man ikke å anstrenge seg for å se elegant ut. Disse tidløs klassiker er tilgjengelige med skilpaddemønstret innfatning og bambusstenger, eller med svart innfatning og mørke trestenger.

  Rammene er laget av acetat, stenger av tre og det polariserte glasset gir full UV -beskyttelse.

  Passform og størrelse

  Ta kontakt hvis du har problemer med størrelse eller passform, så hjelper vi deg å bytte.

  Solbriller foto

  Polariserte glass og fjærhengsler

  Polariserte glass gjengir farger klarere, gir sterkere kontraster og hindrer blendende reflekser. Høykvalitets fjærhengsler gir en komfortabel passform for de fleste.
  Solbriller foto

  To modeller å velge mellom

  Velg mellom ramme i skilpaddemønster med bambus stenger eller svarte ramme med mørkt tre stenger. Begge ser fantastiske ut!
  Solbriller foto

  Brilleetui

  Sammenleggbart brilleetui med magnetisk lås, mikropose, og linse rengjøringsklut er inkludert.
  Advarsel. Må ikke brukes til å se rett på solen. Rengjøres med en myk, tørr og lofri klut. Gir ikke beskyttelse mot kunstige lyskilder, f.eks. solsenger. Kan ikke brukes som øyevern mot mekanisk støtfare. Egner seg ikke til kjøring i skumring eller om natten. Oppbevares tørt og mørkt.

  Lignende produkter

  Kvalitets-
  produkter

  Solbrillene våre er håndlagde med komponenter av høy kvalitet. Polariserte linser tar bort gjenskinn, fjærhengsler gir en behagelig passform, og trerammer/-stenger gir et stilig utseende.

  100% fornøyd
  garanti

  Det er ikke lett å vite hvordan solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, hjelper vi deg med å bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

  Rask
  levering

  Siden vi har varene på lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Våre bestillinger sendes direkte fra Flekkerøy, ved Kristiansand. Leveranser kommer vanligvis innen 2-3 virkedager.