På salg!

Skylleviga

kr 695
Trygg betaling med
Image
Stilige polariserte solbriller i klassisk "Wayfarer" -stil. Innfatning er håndlaget av 100% laminert tre. Passer perfekt til både voksne med små hoder og stilbevisste tenåringer.

Varekode: 

 
Enkel bytte og retur
Det er ikke lett å vite om solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

Spesifikasjoner


Polariserte glass
UV 400 beskyttet
CE godkjent CAT 3
Vekt 26 gram
Glass: Triacetat

Størrelse


Image
137 mm
Image
140 mm
Image
20 mm
Image
40 mm
45 mm

Beskrivelse

Stilige polariserte solbriller til barn i “Wayfarer” -stil. Innfatning er håndlaget av 100% laminert tre. Fjærhengsler gir disse en behagelig passform. Vi har designet våre solbriller med tanke på mangfoldet av hodeformer og størrelser. “Skylleviga” passer perfekt til både voksne med små hoder og stilbevisste tenåringer. Bestill i dag og ta steget mot å se fantastisk ut og støtte en mer bærekraftig verden med Skogg of Norway solbriller!

Passform og størrelse

Passer perfekt til både voksne med små hoder og stilbevisste tenåringer. 137mm i bredde.

Solbriller foto

Passer perfekt til barn

Passer for barn mellom ca. 8-13 år. 137mm i bredde. Avbildet her er Olivia på 10 år.
Solbriller foto

Beskytt barnas øyne mot skadelig sollys

Stilige Lise på 11 år ser flott ut samtidig som hun får full UV400-beskyttelse.
Advarsel. Må ikke brukes til å se rett på solen. Rengjøres med en myk, tørr og lofri klut. Gir ikke beskyttelse mot kunstige lyskilder, f.eks. solsenger. Kan ikke brukes som øyevern mot mekanisk støtfare. Egner seg ikke til kjøring i skumring eller om natten. Oppbevares tørt og mørkt.

Kvalitets-
produkter

Solbrillene våre er håndlagde med komponenter av høy kvalitet. Polariserte linser tar bort gjenskinn, fjærhengsler gir en behagelig passform, og trerammer/-stenger gir et stilig utseende.

100% fornøyd
garanti

Det er ikke lett å vite hvordan solbriller vil passe deg før du prøver dem. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, hjelper vi deg med å bytte til et annet produkt fra vårt sortiment. Du har også 14 dagers returrett.

Rask
levering

Siden vi har varene på lager (pluss at vi løper veldig fort), kan vi love deg rask levering. Våre bestillinger sendes direkte fra Flekkerøy, ved Kristiansand. Leveranser kommer vanligvis innen 2-3 virkedager.
Bildene ble tatt med hjelp av fotografen Desired Focus Photography - Columbus, USA / Flekkerøy, Norge.